Perparimi Steel - Black Annealed Wire Manufacturer in Albania. High quality low carbon steel, which is often used typically in construction

Tel Bari

Teli i Barit është bërë nga çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët, i cili përdoret shpesh për thurje dhe ruajtje zakonisht në ndërtim. Ai është shumë i butë dhe ka fleksibilitet më të lartë kur krahasohet, për shembull, me tela hekuri të zi.

Galvanized Steel Wire Manufacturer in Albania - Perparimi Steel - Galvanized wire is strong, rust-resistant and multi-purposeful.

Tel i galvanizuar

Teli i galvanizuar mund të bëhet nga çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët dhe çeliku me karbon të mesëm, i cili përdoret shpesh për rrjetë rrethuese dhe në produkte bujqësore. Termi i galvanizuar do të thotë që ka një shtresë uniforme zinku në sipërfaqen e telit.

Steel Nails Manufacturer in Albania - Perparimi Steel - High Quality Low Carbon Steel, High Tensile Strength and a Strong Structure Overall.

Gozhde Celiku

Gozhdët e çelikut janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët, i cili siguron rezistencë të lartë në tërheqje dhe një strukturë të fortë. Ato kanë përdorime të përditshme që nga ndërtimi tek aplikimet në shtëpi dhe për montimin e objekteve të përditshme.