Rreth Nesh

PERPARIMI U THEMELUA NË 1994

Filloi si një biznes i vogël familjar i cili gradualisht është rritur në një kompani në shkallë të gjerë. Strategjia jonë është të specializohemi në disa produkte në vend që të prodhojmë një gamë masive. Kjo na lejon të fokusohemi te cilësia. Ne besojmë në eksplorimin e llojeve të ndryshme të variacioneve brenda një game specifike produkti. Kjo na ka ndihmuar të fitojmë një njohje të thellë të produkteve tona, gjë që na lejon të kontrollojmë dhe monitorojmë cilësinë që vlerësojmë më shumë si kompani.

Produktet tona
Perparimi Steel - Black Annealed Wire Manufacturer in Albania. High quality low carbon steel, which is often used typically in construction

Tel Bari

Teli i Barit është bërë nga çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët, i cili përdoret shpesh për thurje dhe ruajtje zakonisht në ndërtim. Ai është shumë i butë dhe ka fleksibilitet më të lartë kur krahasohet, për shembull, me tela hekuri të zi.

Galvanized Steel Wire Manufacturer in Albania - Perparimi Steel - Galvanized wire is strong, rust-resistant and multi-purposeful.

Tel i galvanizuar

Teli i galvanizuar mund të bëhet nga çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët dhe çeliku me karbon të mesëm, i cili përdoret shpesh për rrjetë rrethuese dhe në produkte bujqësore. Termi i galvanizuar do të thotë që ka një shtresë uniforme zinku në sipërfaqen e telit.

Steel Nails Manufacturer in Albania - Perparimi Steel - High Quality Low Carbon Steel, High Tensile Strength and a Strong Structure Overall.

Gozhde Celiku

Gozhdët e çelikut janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët, i cili siguron rezistencë të lartë në tërheqje dhe një strukturë të fortë. Ato kanë përdorime të përditshme që nga ndërtimi tek aplikimet në shtëpi dhe për montimin e objekteve të përditshme.

0MT
Prodhim mujor
0+
Vite Eksperiencë
0+
Punonjës
0+
ISO Certifikata
Perparimi Steel - Galvanized Steel Wire Factory in Albania since 1994. Steel and Wire Products, Black Annealed Wire, Steel Nails, ect
Perparimi Steel

Lider i Cilësisë

Të fokusuar në cilësi dhe duke u përmirësuar vazhdimisht.

Shufra teli me cilësi të lartë

Monitorim i vazhdueshëm i kontrollit të cilësisë gjatë çdo procesi

Makineri teknologjike të avancuara

Personel me përvojë të lartë

VLERAT TONA

PERPARIMI STEEL

Vlerat tona përcaktojnë se kush jemi, në çfarë besojmë, në respekt për të gjithë aktorët tanë. Nga cilësia e produkteve, shërbimi që u ofrojmë klientëve tanë, siguria e personelit dhe mirëqenia e palëve të jashtme të interesuara që preken nga aktivitetet tona.

Perparimi Steel - Galvanized Steel Wire Factory in Albania since 1994. Steel and Wire Products, Black Annealed Wire, Steel Nails, ect
0
Vite
Eksperience